Äntligen en ledig dag då man kan ägna flödet av #blogg100 mer tid. Det är så mycket bra inlägg som flödar förbi och bakom dem intressanta bloggar. Några av dem jag hittat idag och som jag kommer att följa är Kristina Svenssons Tomatsallad, http://www.tomatsallad.nu/, en underbar blogg om allt möjligt, om foto, att skriva, resor. Kristina har även en mer yrkesrelaterad sajt http://www.kristinasvensson.se/ som jag gillar. Kommunikation, skriva, fota är mina intressen också så jag kommer att följa den med stort intresse, kommer säkert att lära mig massor. Har redan fått inspiration till att göra nya visitkort.

En annan är Arhammar bokstavligen http://www.arhammar.se/blog/, massor av bilder, humor och tänkvärda texter. Han har även ett projekt eller vad man nu ska kalla det – han kallar det Hejigen. Det går ut på att man tar nya bilder på samma plats som finns med på en gammal bild, sen har han vänt på steken och placerat de gamla bilderna ovanpå de nya. Kul idé!

Jag har också en alldeles egentillverkad skörd, jag tog med kameran ut på promenad till Korgil. Mitt favoritobjektiv Tamron 90 mm 2,8 satt på kameran.

Korgil-1

Korgil-2

Korgil-3

Korgil-4