Den obligatoriska blåsippsbilden

_MG_2793

Förra året tog jag ingen blåsippsbild, det kändes så förutsägbart och tråkigt. Alla fotograferade blåsippor. Jag ångrade mig sedan. För sent. I år gör jag inte om det misstaget. Blåsippor är underbara och gör mig glad. Varför skulle jag inte fotografera dem? I år är jag ingen pretentiös snobb, jag är tillräckligt gammal för att fotografera det jag har lust till. Och i år ska jag frossa i blåsippor!

2 thoughts on “Den obligatoriska blåsippsbilden

  • Blåsippsbilder har en speciell förmåga att värma hjärtat! Denna är underbar!

  • Tack! Ja blåsippor har en förmåga att göra mig glad, de är så starka på något vis. Växer innan något annat har vaknat nästan. Och sen är de plötsligt borta. Men i år fotade jag massor med blåsippor och riktigt njöt av dem.

Kommentera gärna!