Funderar en del

på vad det ska bli av denna blogg, av mig. Är troligtvis på väg att förlora jobbet, mina arbetsuppgifter flyttas. Vad ska jag hitta på då? Fortsätta att jobba med webb och intranät? Gå en fotoutbildning? Vad vill jag, egentligen? Frågan är väl egentligen vad jag skulle göra om jag var ekonomiskt oberoende, vad skulle jag vilja göra då? Om jag hittar svaret på den frågan kanske jag får svaret på vad jag ska bli när jag blir stor. Och vad mitt hjärta brinner för.

IMG_8074

2 thoughts on “Funderar en del

  • Det är riktigt djävligt att bli av mitt sitt arbete, eller att förlora sin fårmåga att kunna jobba med det man gör, gjorde. Jag vet hur det känns, att det får en ann undra över vem man t.ex. är, vad man vill göra och så vidare.

    jag hoppas att det löser sig för dig. lycka till!

    kom ihåg att det även kan bli det bäsat som har hänt dig!

Kommentera gärna!