3 thoughts on “Vintergrått

  • Vilka UNDERBART vackra bilder! Du är en fantastisk fotograf. En av mina elever är jätteintresserad av foto och lägger in fina bilder på klassens blogg (du kommenterade speciellt en av dem), nu undrar jag – är det någon åldersgräns för att vara med i fotoklubben i Hallsta? Tänker att jag ska rekommendera henne att gå med…?

    • Tack! Kul att du gillar dem.
      Vi har ingen åldersgräns i fotoklubben, så det går jättebra att komma med. Vi har några tjejer i 12-13 års åldern som är med, de har inte varit där på några gånger nu så jag vet inte om intresset håller på att svalna. Vi har träff ikväll men det är kanske lite snabbt påkommet. På vår hemsida står hela programmet, vi träffas första onsdagen varje månad, flyttas ibland pga påsklov och annat. Vi träffas i Verdandi, oftast på övervåningen. Nästa gång är det årsmöte, inte så tråkigt som det låter… Gången efter det, i april, har vi tema macro plus att Ann-Christin Sundell kommer och visar bilder från sin resa till Nepal.

      • Jag visade henne ditt svar idag och hon såg glad ut. Nu får vi se om hon kontaktar er. Det vore kul om hon odlar sitt fotointresse 🙂

Kommentera gärna!