Mina naturbilder

Klicka på bilden för att komma till respektive galleri.

Norrsken/Aurora Borealis

Stjärnhimmel, Vintergatan, dansande norrsken, allt det där är så fascinerande. Universum – finns det liv därute? Vår stjärna solen, som ger oss fantastiska ljusshower. Under en natthimmel, sittande i mörker och skåda ut till tidernas begynnelse. Det ger mening till livet.

Skärgård/Archipelago

Mitt favoritmotiv. Skärgården har så många uttryck och är så vilsam att vara i. Hit kommer jag för spänningen i en storm eller för lugnet i en stilla horisont. Här finns alltid motiv.

Väsen/Trolls

Jag har alltid sett figurer och ansikten i skogen. På dagtid roar de mig, nattetid skrämmer de mig. Fascinerar mig gör de alltid.

Moln/Clouds

Moln kan se ut som abstrakta akvareller, eller hotfullt torna upp sig över dig, eller glatt tussa omkring som lätta vita bollar. De berättar hur vädret kommer att bli och vi gör bäst i att lyssna.

Uppdragsfoto

Jag har även gjort en hel del fotouppdrag för event, bostadsfotograferingar och verksamhetsbilder. Ska du sälja din bostad, behöver mingelbilder, produktbilder eller vill du ha bilder på verksamheten i ditt företag? Kontakta mig så hjälper jag dig.