Miniatyr-buss

Kostade på mig Photoshop CS6 idag, en uppgradering från CS5 visserligen men det sved i plånboken ändå. Jag kunde inte låta bli, det verkade så bra att kunna fixa till förvrängningarna från mitt Fisheye och en massa andra finesser. Att fixa förvrängningarna var lite knepigare än jag väntat mig så det får jag återkomma till. Lekte istället med att göra miniatyrvärldar. Insåg att jag inte har fotograferat så många bilder som passar att göra miniatyrvärldar av, eller så är jag bara ovan, det går kanske att göra av vilka bilder som helst. Här kommer i alla fall några försök. Den första träffade vi på en camping i värmland, ett par från Holland som hade allt de kunde tänkas behöva i denna folkabuss. Den andra bilden är från restaurangen uppe på berget i Arholmas västra hamn. Affären ligger nedanför och där myllrar alltid av folk på somrarna. Arholma är en av mina favoritplatser på somrarna. Har aldrig varit där en vinter men jag kan tänka mig att det är supermysigt då med.

Miniatyr-Arholma