Den här bloggen har inte alls blivit det ställe med aktivt skrivande som jag tänkt. Livet, familjen och latheten har gjort att jag gjort annat eller ingenting istället för att skriva. Bloggen har legat som ett dåligt samvete och gnagt, med tanken att jag ska skriva sen, ska bara göra det här först … Och så har det blivit, sen har ännu inte dykt upp.

I dagarna fick jag nys om en bloggutmaning startad av Fredrik Wass på Bisonblog som går ut på att skriva minst 100 blogginlägg på 100 dagar. Och jag var frestad. Förnuftet sa nej. Men det här är precis vad jag behöver, en piska att skriva. Och efter dessa hundra dagar tänker jag mig att mitt skrivande har kommit igång på allvar. Så nu kör vi! Det här är den första bloggposten av många 🙂

Vill du vara med på #blogg100 så är det följande som gäller:

  • #Blogg100 startar onsdagen den 23 januari 2013 (men det går bra att starta när du själv vill, då slutar du även utmaningen något senare såklart)
  • Varje dag, 100 dagar i rad, måste minst ett nytt inlägg publiceras på din egen blogg.
  • Tagga varje inlägg med taggen #blogg100 (samma sak om du twittrar ut länkar till inläggen)
  • Det finns inga krav på hur långt inlägget ska vara. (Ett inbäddat youtubeklipp är också ett inlägg).
  • Det är helt okej att förhandspublicera inlägg, men det blir kanske roligare att skriva tätare inpå själva publiceringen.

Här kan du läsa mer om bakgrunden till #Blogg100.