Din pälsklingsfotograf i Roslagen

En hund kan vara den finaste kompis man kan tänka sig. Som älskar villkorslöst och är din vän för livet. En vän som lyssnar när du är ledsen och som busar och gör dig glad. En vän som tar dig ut på promenader där ni upptäcker världen tillsammans. Mitt jobb är att fånga personligheten i just din hund och er relation. Med mina bilder vill jag att du ska få fina minnen av din vän och vackra tavlor att hänga på väggen.

Hund på skogsväg

Pris & Info

En fotografering tar ungefär en timme. Det kommer att vara en härlig stund då du får ägna dig åt din hund och leka, gosa och busa. Allt på hundens villkor förstås, det ska vara en lika kul och mysig stund för hunden. Inga tvång på att uppföra sig på ett visst sätt eller posera. Jag anpassar min fotografering efter situationen. Behöver hunden en paus tar vi en paus. 

Din roll som matte/husse är viktig och du är med hela tiden och det är du som hanterar din hund. Jag hjälper dig med lätta instruktioner och tips så att vi får fina bilder. Ta gärna med leksaker och godis som din hund gillar.

Pris: En fotografering inklusive fem digitala bilder: 2 900 kr

I priset ingår fotografering av din hund och fem digitala bilder. Dina bilder får du i din mejl, högupplösta för utskrift och även i en variant som är anpassad för sociala medier. Bilderna är redigerade i min stil. Jag tar bort koppel, smuts (inom rimliga gränser) och fläckar, städar helt enkelt. Jag jobbar också med ljus och färg för att få fram din pälskling i sin bästa dager. Detta ingår i min vanliga redigering och ingår i grundpriset. Du får en länk till ett webbgalleri där du kan välja dina bilder.

Du kan naturligtvis köpa till fler bilder än de som ingår i grundpaketet.
Pris per extra bild: 450 kr
Paketpris för tre extra bilder: 1 150 kr
Paketpris för fem extra bilder: 2 000 kr

Sagoredigering
Jag kan också göra extra redigering, det jag kallar för sagoredigering. Det kan vara att lägga till element i bilden, ta bort saker ut bilden, lägga på ljus, dimma eller regn/snö. Allt beroende på vad bilden ska förmedla. Jag lyssnar naturligtvis till dina önskemål om redigering men jag behöver ha min frihet att skapa det jag tycker att bilden har förutsättningar till.

Extra kostnad per sagoredigerad bild: från 850 kr.

Previous slide
Next slide

Klicka på pilen för att se bild före och efter redigering av koppel och matte

Vanliga frågor

Javisst! Inga problem, jag fixar det i min bildredigering sedan. Under fotograferingen visar jag dig hur du kan hålla kopplet så att det underlättar redigering efteråt.

Det gör absolut ingenting, låt vovven vara sig själv. Jag har kamerautrustning som hinner fånga även de snabbaste av hundar. Dessutom finns det säkert stunder vi kan ordna med lite godis eller ljud så hunden stannar upp en stund.

Nej det är inget krav. Visst underlättar det om hunden förstår kommandot stanna, eller ligg. Har du möjlighet så träna lite på det innan fotograferingen. Men annars så går det bra ändå. 

Du behöver egentligen inte göra något särskilt. Men ett tips är att städa pälsen från skräp och torka rent ögonvrårna. 
Se gärna till att hunden är rastad innan fotograferingen.

Om det skulle bli regn och rusk när vi bokat tid för fotografering så bokar vi en ny tid. Utan kostnad för dig.

Ja självklart. Saker händer och man kan behöva göra ändringar i schemat. Vill du boka ny tid så gör vi det. Det enda jag begär är att du meddelar mig i så god tid du kan, så jag slipper stå där med all utrustning packad och tid inplanerad.

Jag fotograferar alla djur som kan vistas utomhus under fotograferingen.

Vanlig redigering av bilder, denna ingår i grundpriset

Sagoredigering

Här jobbar jag mer med bilderna, till exempel snyggar till bakgrunden och tar bort störande element. Ändrar färger och ljus utan att ta hänsyn till hur det var vid fototillfället. Allt för att skapa en känsla av saga i bilderna. Den här typen av redigering tar mer tid och kostar därför lite mer. 

Här nedan ser du originalbilderna och de färdiga bilderna. 

Boka en fotografering

Skicka ett mejl till carita.holmberg@gmail.com

Nu under vintertid sker fotograferingarna på helger. Skriv gärna önskemål om dag så återkommer jag med förslag på tider.

webb-Tindra-FotoCaritaHolmberg-7843