Pris och info för djurfotografering

Söker du pris för inramade naturbilder hittar du dem här

När du bokar en fotografering skapar vi härliga bilder av din vän. Du väljer själv om du vill vara med på bilderna eller inte. Kanske har ni en speciell relation som är värd att minnas genom bilder. 

En mysig stund med din hund

En fotografering tar ungefär en timme. Det kommer att vara en härlig stund då du får ägna dig åt din hund och leka, gosa och busa. Allt på hundens villkor förstås, det ska vara en lika kul och mysig stund för hunden. Inga tvång på att uppföra sig eller posera på något särskilt sätt. Jag anpassar min fotografering efter situationen. Behöver hunden en paus tar vi en paus.

Din roll som matte/husse är viktig och du är med hela tiden och det är du som hanterar din hund. Jag hjälper dig med lätta instruktioner och tips så att vi får fina bilder. 

Ta gärna med leksaker och godis som din hund gillar. 

Skulle det sedan bli så uselt väder den dagen vi bokat in fotograferingen, att det inte går att fånga de bilder vi vill. Då bokar vi in en annan dag, utan någon extra kostnad för dig. 

Inom en vecka får du välja ut dina fem digitala bilder – härliga minnen från en mysig stund med din hund – en klok investering till minnesalbumet

Jag kan också hjälpa dig att skapa tavlor av dina bilder, inramat med glas, canvas eller fotoalbum.

Pris

En fotografering inklusive fem digitala bilder: 2900 kr

I priset ingår fotografering av din hund och fem digitala bilder. Dina bilder får du i din mejl, högupplösta för utskrift och även i en variant som är anpassad för sociala medier. 

Du kan naturligtvis köpa till fler bilder, ibland kan det ju vara svårt att välja. 
Pris per extra bild: 350 kr
Paketpris för tre extra bilder: 900 kr
Paketpris för fem extra bilder: 1500 kr

Jag kan också hjälpa dig att skapa tavlor av dina bilder. Det finns en mängd olika varianter t ex canvastavla, inramat med/utan glas, Fine art papper, utskrift på aluminium – alternativen är nästan oändliga. Jag hjälper dig gärna att välja och hänvisa dig till ett bra fotolabb.

För en extra kostnad så ordnar jag allt åt dig och ser till att du får ett paket med färdiga tavlor att hänga på väggen. Priset beror av antal och olika val. Du får ett prisförslag av mig innan du behöver bestämma dig.

Hunden sirre sitter vid grästuva

Vanliga frågor och farhågor

Javisst! Inga problem, jag fixar det i min bildredigering sedan. Under fotograferingen visar jag dig hur du kan hålla kopplet så att det underlättar redigering efteråt.

Det gör absolut ingenting, låt vovven vara sig själv. Jag har kamerautrustning som hinner fånga även de snabbaste av hundar. Dessutom finns det säkert stunder vi kan ordna med lite godis eller ljud så hunden stannar upp en stund.

Nej det är inget krav. Visst underlättar det om hunden förstår kommandot stanna, eller ligg. Har du möjlighet så träna lite på det innan fotograferingen. Men annars så går det bra ändå. 

Du behöver egentligen inte göra något särskilt. Men ett tips är att städa pälsen från skräp och torka rent ögonvrårna. 
Se gärna till att hunden är rastad innan fotograferingen.

Om det skulle bli regn och rusk när vi bokat tid för fotografering så bokar vi en ny tid. Utan kostnad för dig.

Ja självklart. Saker händer och man kan behöva göra ändringar i schemat. Vill du boka ny tid så gör vi det. Det enda jag begär är att du meddelar mig i så god tid du kan, så jag slipper stå där med all utrustning packad och tid inplanerad.

Previous slide
Next slide

Klicka på pilen för att se bild före och efter redigering av koppel och matte

Porträttbild av Carita med hunden Sirre

En fotografering med mig

En fotografering med mig kommer du att uppleva är lugn och avstressande. Jag är inte den som hoppar och tjoar, om det inte behövs för att liva upp en hund förstås, då kan jag bjuda på det mesta. Men annars är jag lugn, stabil och trygg med glimten i ögat.

Jag ställer inga krav på kameravana på din hund. 

Det viktigaste är att hunden känner sig trygg med mig och min kamera så den kan fokusera på att vara med dig.

Jag finns i Hallstavik. Här på bilden är jag med min hund Sirre. Han hänger gärna med ut på mina fotopromenader och är en van modell.

Investera i bilder på din pälskling, de kommer att bli ovärderliga.

Boka en fotografering inkl fem digitala bilder

Skicka ett mejl till carita.holmberg@gmail.com
eller fyll i formuläret här nedan och klicka på skicka.

Sagobild-Buddy