Äntligen körsbärsblom i Kungsträdgården

I år var första gången jag såg körsbärsblomningen i Kungsträdgården. Det var i sista minuten för det snöade redan blomblad till marken. Träden bildade ett tak och det var fantastiskt vackert och en härlig känsla att promenera under. Att ta bilder på folkliv utan att få med någon som fotograferar var omöjligt! Alla fotograferade! Kul och lite knäpp känsla, jag var ju inte bättre jag som gick omkring med kameran ständigt beredd. Lyckades få med en kändis också, Sanna Nielsen blev fotograferad i Kungsträdgården hon också. Jag fotograferade hennes fotografering medan en medarbetare fotograferade mig, snacka om metafotografering… 🙂

Sanna Nielsen blir dubbelfotograferad
Sanna Nielsen blir dubbelfotograferad

Kungstradgarden
Alla är fotografer
_MG_3630
Kollar om bilden blev bra?

2 thoughts on “Äntligen körsbärsblom i Kungsträdgården

Kommentera gärna!