Bröllopsfotografering av Anna och Gustav

bröllopsporträtt

För en tid sedan fotograferade jag Anna och Gustavs bröllopsporträtt. De ville ha bilder från platser som betydde mycket för dem och jag blev guidad en vecka innan till fotoplatserna och vi tog några provbilder. En av de fina platserna låg vid en sjö, och jag tror att det var där frieriet gjordes ♥

På bröllopsdagen var det tokvarmt och Gustav mådde inte så bra. Inte de bästa förutsättningarna och vi kunde inte genomföra fotograferingen på alla de platser vi hade planerat men allt blev toppen ändå! Vi hade roligt, det var mycket garv och naturligtvis lite nervöst också. Vi skulle bland annat försöka ta bilder inne i en hästhage där vackra islandshästar gick. Hästarna var väldigt nyfikna och vi fick jobba för att de inte skulle komma i kontakt med brudklänningen. Vi fick flera mysiga porträtt bland hästarna och det hör ju inte till vanligheterna att fotografera bröllopsporträtt i en hästhage 🙂

Det är fantastiskt roligt att fotografera bröllop! Det är en så speciell dag med mycket kärlek, vackra kläder och känslosamma stunder. Anna och Gustav är superhärliga personer med mycket glädje och värme och de bjöd på sig själva under fotograferingen. Tack Anna och Gustav för att jag fick fotografera era bröllopsporträtt, och lycka till!

brollopsportratt

Dela gärna!

Mer läsning

Naturen först

Som naturfotograf vill jag ju nå de bilder som ingen annan nått, till exempel genom att vara på platser där få har varit. Det är

Läs mer »
Valpen Harry sitter under en grankvist

Harry the cockerspaniel

Sonen och hans sambo har skaffat ett underbart litet bitmonster med namnet Harry. Världens sötaste och vassaste lilla goding, 12 veckor gammal. Under julhelgen fick

Läs mer »

Besök på Landsort

Sedan 2015 har jag varje år besökt Landsort, eller Öja som ön egentligen heter, tillsammans med ett gäng likasinnade fototokiga. Vi åker dit en helg

Läs mer »

Sagobild före och efter

För två veckor sedan gjorde jag en fotografering av en bordercollie som kunde många tricks, bland annat high five. Det blev många fina bilder hemma

Läs mer »
bild på Maskros

Hurra för maskrosor!

En av de få växter så här tidigt på säsongen som ger mat till bin. Med maskrosor tillverkar bin stora mängder högklassig gulfärgad honung.

Läs mer »
En strand vid Torö

Varför tog jag bilden?

En bild som inte är något märkvärdig egentligen men som jag gillar. När jag gick där längs stranden på Örudden var det något som fångade

Läs mer »

Test av fotobook

Jag såg ett erbjudande på Instagram från Saal Digital om att få testa att skapa en fotobok. Jag anmälde mig och fick ett presentkort hos

Läs mer »

Oskarpt läge

På senare tid har jag börjat släppa taget om skärpan i bilderna. Omfamna oskärpan. Vilket enligt vissa betyder misslyckade bilder. Men jag tycker att bilder

Läs mer »

Hundar och deras människor

Igår deltog jag i Jaktmässan i Harg, en mycket trevlig tillställning med många utställare och härlig miljö. Det fanns många aktiviteter för hundar och jag

Läs mer »