Fotograf

Söker efter lugnet

Stol installation

Stol installationIbland blir det lite för mycket, för många trådar att hålla i, idag var en sådan dag.

Det är mycket på gång vilket ju är väldigt roligt. Jag ska hålla ett föredrag på Häveröbygdens konstförenings årsmöte och jag håller på att sätta samman en utställning som ska ha vernissage den 1 april. Utöver det är det födelsedagar, fester, studiebesök de närmaste två veckorna. Dessutom är jag ordförande i Hallstaviks Fotoklubb och vi står som värd för ett föredrag med Jörgen Tannerstedt på lördag, en gudabenådad nattfotograf. Utöver det ska jag försöka jobba också ha ha 😀 Men jag ska inte tråka ut dig med allt jag har i huvudet 🙂 Det är bara det att jag ju hade tänkt skriva del 3 om norrskensfotografering och ta upp bildbehandling. Men det får bli en annan gång.

Bilden intill är tagen i Engelska parken vid Forsmarks bruk. Där finns mängder av statyer och byggnader och en fascinerande historia. Just nu kommer jag inte på vad detta hus heter, tror det var något med Belisarii. Får kolla upp det och återkomma. Men där kanske vore en fin plats att kontemplera på.

 

 

 

Dela gärna!
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på email

Mer läsning

Oskarpt läge

På senare tid har jag börjat släppa taget om skärpan i bilderna. Omfamna oskärpan. Vilket enligt vissa betyder misslyckade bilder. Men jag tycker att bilder

Läs mer »

Hundar och deras människor

Igår deltog jag i Jaktmässan i Harg, en mycket trevlig tillställning med många utställare och härlig miljö. Det fanns många aktiviteter för hundar och jag

Läs mer »

En kvällspromenad

Som hundägare i denna värme får man promenera antingen väldigt tidigt eller på sen kväll. Ibland tar jag med mig kameran på dessa promenader. Vovven

Läs mer »
Dimma över myren

Sommarnatt i Finnmarken

Väckarklockan ringer 01.30 efter två och en halv timmes sömn. Kvällen innan var vi ute och fotograferade i kvällsljuset, nu ska vi ut för att

Läs mer »

Skygglappsfotografering

Ibland använder jag fotografering som terapi, en hjälp att fokusera på nuet och släppa allt annat. Det är superskönt och roligt och jag mår toppen

Läs mer »
Stol installation

Söker efter lugnet

Ibland blir det lite för mycket, för många trådar att hålla i, idag var en sådan dag. Det är mycket på gång vilket ju är

Läs mer »