Stol installationIbland blir det lite för mycket, för många trådar att hålla i, idag var en sådan dag.

Det är mycket på gång vilket ju är väldigt roligt. Jag ska hålla ett föredrag på Häveröbygdens konstförenings årsmöte och jag håller på att sätta samman en utställning som ska ha vernissage den 1 april. Utöver det är det födelsedagar, fester, studiebesök de närmaste två veckorna. Dessutom är jag ordförande i Hallstaviks Fotoklubb och vi står som värd för ett föredrag med Jörgen Tannerstedt på lördag, en gudabenådad nattfotograf. Utöver det ska jag försöka jobba också ha ha 😀 Men jag ska inte tråka ut dig med allt jag har i huvudet 🙂 Det är bara det att jag ju hade tänkt skriva del 3 om norrskensfotografering och ta upp bildbehandling. Men det får bli en annan gång.

Bilden intill är tagen i Engelska parken vid Forsmarks bruk. Där finns mängder av statyer och byggnader och en fascinerande historia. Just nu kommer jag inte på vad detta hus heter, tror det var något med Belisarii. Får kolla upp det och återkomma. Men där kanske vore en fin plats att kontemplera på.

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *